dijous, 1 de desembre del 2016

Ja hem jugat al Trinquet de Pelaio


El passat 18 de novembre de 2016 els alumnes de 2n d’ESO anàrem a València al Trinquet de Pelaio, la catedral de la pilota valenciana.
El recinte era molt vell, perquè es va construir el 1868. Abans de ser un trinquet aquell lloc era un camp de tir de gallina. Hi havia uns jugadors de pilota professionals, però estan retirats, els seus noms són Pedro i Pastor. Allí ens ensenyaren a jugar a la Pilota valenciana, i ens ensenyaren un poc el recinte. I férem un activitat per a conèixer la història del trinquet. I vam veure un vídeo que explicava la història de la Pilota Valenciana i el trinquet.
També vam fer una sèrie d’activitats per a aprendre un poc sobre la Pilota Valenciana. Vam jugar amb pilotes de vaqueta, primer tiràrem a les parets i després férem competicions per equips. Ens van ensenyar algunes tècniques per a donar-li a la pilota. Allí jugarem a Raspall i va ser molt divertit.
A mi em va impressionar que estiguera al centre de València, que l’entrada fóra per un bar. I també que era molt llarg i no podies arribar amb la pilota fins al final de trinquet.
Lucia Ruano Bou (2n d’ESO).

Feu clic ací per a veure totes les fotos

I ací teniu algunes imatges de la memorable partida de raspall entre els alumnes de 2n d'ESO: