dilluns, 13 de març del 2017

Educació vial a Gilet

El passat 23 de febrer els  xiquets de 3r i 4t anàrem al parc d’Educació Vial de Gilet. Pujàrem a l’autobús  i tardàrem hora i mitja en arribar. Baixàrem de l’autobús i entràrem al parc amb els monitors. Primer ens explicaren què teníem que fer a les activitats i que per guanyar-se el carnet tenies que aconseguir mil punts. La primera vegada a mi em tocà un kart roig amb un monitor. La següent prova era fer un test i després de dinar tornaves a pujar al kart sense monitor.
També jugàrem al parc fins que vingué l’autobús per tornar a l’escola. Com arribàrem abans de l’hora d’eixir, jugàrem un poc al pati i a casa.
Va ser un dia molt divertit amb els meus companys de classe.
Irene Blesa         (3r E. Primària)

El passat dijous 23 de febrer anàrem a Gilet, al parc d’Educació Vial.
En l’autobús estàvem cantant amb els companys de 4t. A l’arribar a Gilet, els monitors ens digueren el que teníem que fer i esmorzàrem en un pati xicotet. Una monitora ens explicà tot el circuit i després se n'anàrem  a buscar a una altra monitora per a que ens diguera la solució d’un problema. A l’acabar, jugàrem al parc i pujàrem als karts acompanyats per un monitor.
Després de dinar tornàrem a jugar al parc i pujàrem al kart sense monitor. Al final ens donaren un carnet i tornàrem al col·legi.
M’agradà molt el dia en Gilet.
Josep Nácher     (3r E. Primària)