dimecres, 8 de març del 2017

Recorrent la València històrica

El passat dia 28 de febrer els alumnes de 4t d’ESO van realitzar una excursió a València per a conèixer alguns dels monuments i edificis més importants de la ciutat.
Vam eixir de bon matí per a agafar el tren, de forma que ens donara temps a exposar a tots els nostres respectius monuments.
Una vegada a València, començaren les exposicions. La primera de tote, l’Estació del Nord (Erika), l’Ajuntament (Juanma), l’església de Sant Agustí (Sara), El Mercat Central (Sergio R.), l ’església de Sants Joans (Javier), la Llotja de la Seda amb el seu Consolat del Mar (Beatriz), l’Església de Santa Caterina (Vicent), la Plaça Redona (Juan), l’església de Sant Martí (Andrea), l’Aula Capitular de la Catedral (Joan), la Catedral (Josep). També vam pujar els 207 escalons del Micalet per a disfrutar de les seues vistes. I per acabar explicaren abans de dinar les Torres de Serrans (Jesús). Paràrem a dinar en un conegut restaurant de menjar ràpid a la plaça de la Reina. Més tard continuàrem en les exposicions i començaren a explicar els monuments que faltaven. Primer el Micalet (Irene), i després continuàrem en les portes de la catedral, la gòtica i la romànica (Victoria), a continuació l’Almoina (Rubén), la Basílica (Jorge), l’ésglesia de Sant Joan de l’Hospital (Adrián) i, per últim, visitàrem el Palau del Marqués de Dos Aigües amb la magnifica portada d’alabastre que explicà Sergio Serrano.  
Per a finalitzar aquest meravellós dia a València anàrem a l’estació per a agafar el tren i tornàrem a casa cansats però satisfets d’haver pogut conèixer un poc millor la nostra meravellosa ciutat de València.

Erika Ruiz, Sara Bou, Victoria Martos i Sergio Roig (4t d’ESO).