dimecres, 17 de maig del 2017

Guanyadors premis VI edició Ploma i Paper


El passat dia 12 de maig es va celebrar l’entrega de premis del VI Certamen Literari de narrativa en valencià, Ploma i Paper, organitzat pel nostre centre San José i San Andrés.
L’acte va tindre lloc al gimnàs i va comptar amb la presència de tots els cursos escolars que participaven al concurs i altres membres de la comunitat educativa.
El jurat format per Isidre Pascual, professor del centre; Chelsea Akpaka, exalumna del centre; i Susi Marco, membre de l'APA; va haver de prendre la difícil decisió d’elegir guanyadors entre tantes bones obres.
No obstant, van elegir per unanimitat guanyador/a en la Categoria A, destinada a alumnes de 5é, 6é i 1r ESO; a l’obra titulada:
Dani i el cami embruixat
de Raúl Argente Cortés, de 5é de Primària

I van quedar finalistes les següents obres a la Categoria A:
Hora d'alçar-se, de Javier Hernández Iranzo, de 1r d'ESO (2n premi).
Jo et cuidaré, de Rosabel Barrera Vila, de 1r d'ESO (3r premi).

De la mateixa manera van decidir per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria B, dedicada a alumnes de 2n, 3r i 4t ESO, a l’obra titulada:
El guardià de les lletres
De Guillem Madrigal Gallud, de 2n d’ESO

I van quedar finalistes les següents obres a la Categoria B:
A peu per la carretera, de Lourdes García Ureña, de 3r d’ESO (2n premi)
Sols per tú, de Adrián Ruiz Casañ, de 4t d’ESO (3r premi)

Finalment, van decidir per unanimitat atorgar un accèssit de participació en agraïment en la Categoria C, dedicada a exalumnes, a l’obra titulada:
El pas d'una exalumna iaia
de Josefa Juan Cortés, exalumna
A més, agraïm l’assistència de l’Il·lustríssim senyor alcalde de Massanassa Vicent Pastor, el Tinent d'alcalde, Francisco Comes, la Regidora d'Educació, Begoña Nieva, el Director de la Biblioteca Municipal de Massanassa, Francisco Rodrigo, el President de l’APA, José Alfonso, i la Directora Titular, Sor Pilar Ramo; els quals donaren suport aquest projecte tan educatiu i fomentaren la participació en les pròximes edicions. 
Felicitar a tots els joves escriptors, guanyadors o no, que amb les seues obres fan possible que el nostre certamen literari siga un èxit un any més i així es consolide dins dels actes anuals del curs escolar.
Per últim, sols queda agrair a tots aquells, que són molts, que han fet possible amb la seua col·laboració i participació que un any més aquest concurs literari continue sent una realitat.
Moltes gràcies a tots.

Fes clic ací per veure totes les fotos