dimarts, 13 de març del 2018

La història de València

El passat 20 de febrer de 2018 els alumnes de 4t ESO vam anar a visitar tota València, des de les assignatures de valencià i història amb els dos respectius mestres, José Antonio Asins i Vicent Ferrer. L’excursió consistia a anar mirant edificis de la València antiga i cadascú teníem un edifici marcat per a exposar i explicar l’art d’aquest.

L’excursió va començar a les 8 a l’estació de Massanassa, on estàvem tots els alumnes, ja nerviosos de si ens tocaria exposar o no. No obstant, l’ambient era molt bo ja que estàvem en família i la diversió estava assegurada passara el que passara.

Vam agafar el primer tren per anar a València. Una vegada allí, vaig començar jo l’excursió explicant l’Estació del Nord i així seguidament, amb calma, emoció i moltíssimes històries pels carrers i carrerons de València continuà l’excursió.

Quan acabàrem de veure la Catedral de València i apujàrem al Micalet era l’hora de dinar. Tota la classe, inclosos els mestres anàrem a menjar al Mc Donnald’s per agafar forces, ja que l’excursió no havia acabat. Quedava encara molta cosa per veure entre tots els monuments  i l’últim a exposar fou el Palau del Marqués de Dos Aigües.

En acabar de visitar per dins aquest palau tots anàrem junts cap a l’estació on havíem estat eixe mateix matí. No obstant ara era diferent. Era diferent perquè pareixia que tots ens coneixíem més i érem més íntims. I a més, també cal dir que en acabar l’excursió estàvem tots rebentats. Però, així i tot, va ser una molt bona experiència que jo per mi repetiria totes les setmanes. 
David Puchades Pablo (4t d'ESO)